Zenith Academy Minute Repeater

CCeasul Academy Christophe Colomb Equation of Time de la Zenith a fost extrem de apreciat anul trecut si a avut un mare succes pe piata. Se pare ca, modelul Academy Minute Repeater lansat acum cateva zile, va fi, la fel ca predecesorul sau, la mare cautare.

Cei de la Zenith sustin ca, a asculta “sunetul timpului” de la un ceas de mana este o experienta aparte. Imediat ce este apasat levierul pentru activarea minute-repeater-ului, ciocanelele incep sa anunte orele, sferturile de ora si minutele. Pentru ore s-a folosit un gong cu note joase, pentru sferturile de ora sunt folosite doua gonguri, unul pentru joase si unul pentru inalte, iar pentru minute este folosit un gong de sunete inalte.

Academy Minute Repeater, pe langa faptul ca are una dintre cele mai cautate complicatii, contine si un mecanism performant, creat in stilul Zenith. Mecanismul automat El Primero 4043 este alcatuit din 461 de componente si 46 de jewles. Are un diametru de 37 mm, o grosime de 10.46 mm, iar frecventa este de 36.000 de vibratii pe ora si rezerva de energie este de aproximativ 50 de ore. Ca functii, ceasul indica orele si minutele in centru, in subcadranul de la ora 9 sunt afisate secundele, iar in dreptul orei 3 se afla cronometrul pentru 30 de minute.

Carcaca ceasului Academy Minute Repeater este creata din aur roz, are un diametru de 45 mm si o grosime de 16.55 mm. Are doua geamuri din cristal de safir, ambele tratate cu material anti-reflexie. Modelul are o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri si vine cu o curea din piele de aligator.

Desi pretul nu a fost inca precizat, Academy Minute Repeater este in editie limitata de 25 de bucati.

11 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu