Zenith Montre d`Aeronef Type 20

IIn timp ce vizionam lista ceasurilor participante la Grand Prix d’Horlogerie am dat peste un ceas de la Zenith, despre care am vazut ca a strans sute de laude. Desi nu are un cadran plin de functii speciale, cei mai multi l-au laudat pentru precizia si performanta de care da dovada.

Inainte de a discuta despre noul model, ar trebui sa mentionam ca ambasadorul italian al brandului, Diego Occhiuzzi a luat medalia de argint la scrima, la Jocurile Olimpice de la Londra. Desi a trecut ceva timp de atunci, cei de la Zenith sunt inca foarte entuziasmati, facand referire la aceasta realizare ori de cate ori au ocazia. Ei au afirmat intr-un comunicat de presa urmatoarele: “Indrazneala, precizie, eleganta si tehnica sunt calitatile de care ai nevoie pentru a crea un ceas Zenith si, in acelasi timp, definesc si un campion la scrima”.

Revenind la ceasul Montre d’Aeronef Type 20, apreciem inca o data pastrarea carcateristicilor tipice modelelor pe care brandul le creeaza in numele pilotilor. Chiar daca modelul este destul de proaspat, foarte multi piloti l-au testat si au sustinut ca indeplineste toate nevoile pe care le poate avea cineva de la bordul unui avion.

Montre d’Aeronef Type 20 este printre cele mai recente aparitii in colectia Pilot. Carcasa din titaniu are un diametru de 57.5 mm, o grosime de 18.4 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Ambele geamuri, de pe fata si spate sunt tratate cu material anti-reflexie. Mecanismul este unul mecanic, cu un calibru 5011K. In total, este compus din 134 de componente si 19 jewels. Are o frecventa de 2.5 Hz si o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore. Ca functii, ceasul indica orele si minutele, are un cronometru pentru secunde in dreptul orei 9, iar la ora 3 este prezent indicatorul pentru rezerva de energie.

Montre d’Aeronef Type 20 are o curea din piele de vitel, care se inchide cu o catarama din titaniu. Ceasul se vinde la pretul de 11.600 de franci elvetieni si este in editie limitata de 250 de bucati.

13 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu