Zenith Pilot Big Date Special

CCeasul Pilot Big Date Special de la Zenith, proaspat lansat saptamana trecuta, este inspirat din cronograful mecanic creat de brand la inceputul aniilor ’60. Daca modelul din secolul trecut a fost creat special pentru compania italiana A.Cairelli, Pilot Big Date Special este adresat tuturor celor ca doresc sa imbine functionalitatea unui ceas cu spiritul aviatic.

Ceasul este creat in doua variante, una cu o curea din otel inoxidabil si una cu o curea maro din piele de vitel. Carcasa de 42 mm, din otel inoxidabil, are un design impunator mai ales datorita cadranului negru. Brandul sustine ca a dorit sa adauge in acest model o tenta sport folosind astfel, un tip special de indicatoare, tratate cu Superluminova. Pilot Big Date Special are un mecanism automat, El Primero 4010, creat din 306 de componente. Pe langa cele 31 de jewels, acesta are o frecventa de 36.000 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 50 de ore. Intregul mecanism are o grosime de 7.65 mm. Ca functii, ceasul indica orele si minutele, secundele sunt indicate in dreptul orei 9, are un cronometru pentru 30 de minute si unul pentru secunde. Afisajul pentru data, de la care provine si denumirea ceasului, este plasat in dreptul orei 6.

Cei de la Zenith nu au specificat nimic privind editia ceasului sau pretul acestuia. Cu toate acestea, suntem siguri ca Pilot Big Date Special va fi la mare cautare.

29 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu