Hublot Big Bang Flamengo

HHublot continua seria de ceasuri in editie limitata alaturi de un club de fotbal cu un numar de 40 de milioane de fani. Flamengo este cel mai renumit club de fotbal din Brazilia. Clubul este considerat de FIFA unul dintre cele mai speciale, astfel, el a castigat si atentia brandului Hublot, care ii dedica un ceas deosebit pentru cei 30 de ani trecuti de la prima victorie in competitia mondiala intre cluburi.

Big Bang Flamengo este in editie limitata de 250 de piese, iar designul contine culorile clubului: rosu si negru iar emblema clubului are un loc special la ora 3. Ceasul are un mecanism propriu automat, cu calibru in-house Hublot: HUB1146. Cronograful presupune un cronometru de 45 de minute. Podurile sunt finisate cu aspect de satin, placa principala este de culoare neagra, butoiasul are un arc in plus, iar esapamentul are arcuri speciale. Ceasul are o rezerva de energie de 42 de ore si o rezistenta la apa pana la 100 de metri.

Carcasa este de 44.5 mm, tratata cu ceramica neagra, are un bezel finisat tot cu ceramica. Geamul este unul din safir anti-reflexie. Cadranul este de culoare neagra, iar nichelul este folosit pentru un contrast elegant. La ora 9 este un cronometru pentru 45 de minute, iar la ora 6 este afisajul pentru data. Cadranul ceasului este elegant si sport in acelasi timp. Indicatoarele pentru ore si minute sunt acoperite cu nichel si praf de diamant, lucru care le face mai luminoase. Remontoarul si cele doua butoane sunt finisate cu cauciuc. Tot cauciucul este folosit si la cusaturile subtile de pe cureaua din piele de aligator.

9 June   by | 2 comentarii | Branduri:

Comentarii

claudiu (11-06-2011 ; 9:39 am) #

Bratara este din cauciuc,cu accente de piele de aligator pe partea exterioara ;)

Mircea (25-06-2011 ; 8:53 pm) #

As dori sa stiu ce pret are

Scrie un comentariu