Hublot F1 King Power Suzuka

FFiind un sponsor important al Formulei 1, Hublot a lansat un model in onoarea reputatului circuit japonez Sukuza. Mai precis, in ceasul F1 King Power Suzuka, este integrat obisnuitul mecanism din colectia F1 cu un design care sa scoata in evidenta circuitul.

Modelul este facut dupa culorile steagului japonez si este facut dintr-o combinatie de materiale. Carcasa are un diametru de 48 de mm si este facuta din zirconiu. Bezelul este din zirconiu si ceramica neagra, iar cureaua este din cauciuc negru, cu material Nomex alb si cu cusaturi rosii. Acele gauri de pe bezel vor sa aduca cu un disc de frana performant, iar materialul Nomex este o fibra sintetica creata de Dupont De Nemours. Aceasta fibra este folosita in costumele soferilor Formulei 1.

La conferinta de presa organizata odata cu lansarea acestui model, Hublot a declarat ca brandul va participa la licitatia caritabila a organizatiai KEF  – Kids Earth Fund, cu ceasul F1 King Power Suzuka. Organizatia are ca scop ajutarea copiilor afectati de tsunami si cutremure. Banii castigati din vanzarea acestor ceasuri, se vor duce in intregime la organizatie. Hublot spera ca impreuna cu KEF sa ii ajute pe copii sa revina la o viata normala.

Cadranul are 3 indicatoare, pentru ore minute si secunde si trei cronometre: pentru 30 de minute la ora 3, pentru 12 ore la ora 6 si pentru secunde la ora 9. In spatele acestor cadrane mici, putem zari o parte din mecanism. Acesta este unul automat, cu un calibru 4214. Forma butoanelor pentru cronometre este putin diferita: unul este rotund, iar unul mai oval.

Ceasul F1™ King Power Suzuka este in editie limitata de 250 de bucati.

10 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu