POSEIDON Automatic 500M

IIn 1958, Ingvar Elfström impreuna cu Dennis Österlund au pus bazele companiei suedeze ‘Aqua Sports’, acum cunoscuta sub numele de POSEIDON. Principala activitate a companiei este fabricarea de echipament pentru scufundari. Pentru a avea o oferta cat mai completa au apelat la compania Capella Industries pentru crearea unor ceasuri care se potrivesc cu echipamentul scafandrilor.

In prezent au doua modele pentru scufundari in colectia POSEIDON: Date si Chrono, ambele cu carcasa de otel de 46mm in diametru si o rezistenta la apa de pana la 200 de m adancime, cu un pret de 200-300 euro. Acum vor sa introduca un al treilea model cu o rezistenta la apa de pana la 500 de m adancime.

Noul POSEIDON Automatic 500M are un design inspirat din regulatorul echipamentului oferit de companie. Carcasa din otel inoxidabil este putin mai mica, numai 44 de mm in diametru, iar in carcasa gasim mecanismul Miyota 8215 Automatic.  Geamul este de safir, bezelul este rotativ cu indicator iar bratara din otel inoxidabil are o extensie la catarama pentru a putea fi purtat peste costumul de scafandru. Pe cadran, in afara indecsilor mari, gasim si un indicator pentru limita de timp in care trebuie sa se incadreze scafandrul cand se scufunda. Toate indicatoarele incluziv cele de pe bezel sunt umplute cu alb Super LumiNova care se pot incarca de la soare sau o lumina puternica.

Pretul va fi undeva in jur de 450 de euro, in functie de versiunea pe care o doriti: cu bratara de otel inoxidabil sau cu o curea de cauciuc.

28 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu