Alpina Worldtimer Manufacture

PPana acum, am discutat foarte rar despre cei de la Alpina. Ei sunt considerati a fi un brand “tacut” care lucreaza incet si bine, pentru a se asigura ca, la final, rezultatul este cel dorit. Luna aceasta Alpina isi incanta fanii cu lansarea ceasului Worldtimer Manufacture, din colectia Aviation.

Alpina si-a croit drumul in lumea ceasurilor lansand ceasuri sport sau elegante, la preturi accesibile. Colectia Aviation a fost dezvoltata in colaborare cu PrivatAir, o firma care ofera curse pentru VIP-uri si Cessna Aircraft, o companie care se ocupa de constructia jet-urilor si a avioanelor de talie mijlocie.

Ceasul se mandreste cu doua inele rotative, cu ajutorul carora modelul indica doua fusuri orare diferite. Ora locala este indicata prin cele doua indicatoare, iar purtatorul, pentru a afla ora din unul dintre cele 24 de orase, roteste inelul respectiv cu ajutorul remontoarului. Indicatoarele si indecsii sunt tratati cu material luminos. Carcasa ceasului Worldtimer Manufacture este creata din otel inoxidabil, are geamul din fata convex si o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. Mecanismul automat, AL-718 are 26 de jewels si o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore. Este construit in asa fel incat toate functiile sa fie modificate doar cu ajutorul remontoarului. Cureaua modelului este din piele neagra de crocodil, cu catarama din otel inoxidabil.

Ceasul Worldtimer Manufacture este in editie limitata de 8.888 de bucati, iar pretul unui model este de 3.450 de dolari.

26 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu