Arnold&Son TB88

CCei de la Arnold&Son au lansat luna trecuta ceasul TB88, care, dupa cum sustin si ceasornicarii brandului, reflecta cercetarile facute de ei in ultimii ani. Modelul impresioneaza imediat datorita cadranului deschis, care scoate in evidenta aproape fiecare componenta a mecanismului.

TB88 face parte din colectia Royal, o linie alcatuita din ceasuri complicate sau care incorporeaza cele mai multe dintre traditiile brandului. Ceasornicarii de la Arnold&Son vor sa arate cu acest model ca ei nu se vor opri din cercetari si nici nu vor inceta sa caute noi tehnici pe care se le dezvolte in atelierele lor. Dupa lansarea ceasului DBG, fanii brandului au fost in extaz cand au aflat de TB88, care, dupa cum afirma multi dintre ei, arata o noua fata a celor de la Arnold&Son.

TB88 este creat din aur roz sau otel inoxidabil, are un diametru de 46 mm si o grosime de 12.7 mm. Pe ambele parti sunt geamuri din cristal de safir, pentru ca mecanismul sa poata fi privit din toate unghiurile. Carcasa este rezistenta la apa pana la o adancime de 30 mm si vine acompaniata cu o curea din piele neagra de aligator. Mecanismul mecanic are un calibru A&S5003 si o grosime de 5.9 mm. Printre componente se numara un arc Breguet si 32 de jewels. De asemenea, mecanismul are o frecventa de 18.000 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 100 de ore, asigurata de doua casete arc.

TB88 are un pret de vanzare undeva in jurul a 57.685 de dolari. Din cate am reusit sa aflam, ceasul nu este in editie limitata.

 

4 December   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu