Big Bang Black Caviar

EExista o stire importanta despre Hublot in fiecare zi, un nou model, un nou ambasador, un nou magazin sau un contract important de semnat. De ce ne miram ca Jean-Claude Biver si echipa sa au adus compania Hublot de la un venit de 20 de milioane de dolari la 300 de milioane de dolari in numai cativa ani?

Azi aflam ca vor fi prezenti cu un nou model de Big Bang la Baselworld 2011, un mostenitor al celebrului ceas $1 Milion Black Caviar Bang (unicat). Black Caviar este un ceas automatic cu o carcasa impresionanta prelucrata din ceramica, un material foarte rezistent la zgarieturi si foarte usor. Proeminentele de pe carcasa se continua foarte interesant pe cadran, le gasim pana si pe remontoar. Marimea carcasei este de 41 de mm in diametru, marimea standard al modelelor Big Bang.

Functiile sunt simple, data la ora 3 si obisnuitele indicatoare pentru ore, minute si secunde. Nu gasim cifre pe cadran pentru a pastra puritatea liniilor proiectate. Mecanismul este un HUB 1112, executat in intregime in atelierele companiei. Rezerva de putere oferita de mecanism este de 42 de ore.

Avem indoieli asupra unui singur aspect: cureaua negra din piele care mai si straluceste. O curea de cauciuc ar fi fost mult mai in apreciata, mai ales ca s-ar fi potrivit cu design-ul ceasului, cum ar fi cea de la $1 Milion Black Caviar Bang.

18 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu