BUCHERER – Manero AutoDate

CCarl-Friedrich Bucherer si-a deschis primul atelier de ceasornicarie si bijuterii in anul 1888, in Elvetia. Astazi, dupa aproape 125 de ani, Bucherer inca stapaneste lumea ceasurilor elvetiene si a bijuteriilor.

Carl F. Bucherer introduce un model clasic, cu trei indicatoare clasice care aduc aminte, intr-o maniera eleganta, de traditiile brandului. Design-ul aniilor ’60 a reusit sa stabileasca standarde inalte in lumea modei, el ramanand nemuritor. Si in anii trecuti, un ceas care avea trei indicatoare si un cadran mai mic era considerat un model de valoare. Design-ul ceasului Manero AutoDate este creat in asa fel incat este de ajuns o privire pentru a zbura cu gandul la moda anilor trecuti.

Carcasa vine in diferite variante: fie in aur rosu, fie in otel inoxidabil, ambele avand curele din piele de aligator sau din bratara de aur. Au un diametru de 38 mm si o grosime de 8.75 mm. Culoarea cadranului este argintiu, care pune in valoare indecsii si indicatoarele din aur. Un afisaj discret de la ora 3 indica data. In interior se ascunde un mecanism automat, cu calibru CFB 1965. Are 25 de jewels si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Brandul sustine ca Manero AutoDate este “pentru cei care doresc un ceas clasic si elegant, dar care sa detina o mecanica interioara speciala”.

Un model care chiar indeplineste standardele si ideea de clasic. Carcasa, cureau si inclusiv cadranul, toate aduc aminte de vremurile trecute, care se ragasesc intr-o maniera eleganta in aceste modele.

22 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu