Chopard Mille Miglia GT XL Chrono

UUna dintre cele mai renumite curse de masini sportive, Millie Miglia, este cea din care si-a inspirat Chopard unul dintre cele mai faimoase ceasuri. Ceasul Mille Miglia, a fost un model de succes pentru brand, inca din 1988 cand Chopard a inceput colaborarea cu acest raliu.

In 2011 acest model este reinnoit si “regandit”. Pentru a marca schimbarile, brandul i-a oferit si un nou nume, “Mille Miglia GT XL Chrono”. Are o carcasa de 44 mm din otel inoxidabil sau aur roz si un cadran in stil clasic cu indecsi care reprezinta cel mai bine raliul. Cadranul aduce destul de mult cu bordul unei masini de curse din anii trecuti.

De aceasta data, cronometrele sunt asezate la ora 6 – pentru ore, la ora 9 – pentru secunde si la ora 12 pentru minute. Afisajul pentru data este la ora 3. Carcasa este rezistenta la apa pana la 100 de metri si are un bezel cu o scara tahometrica. Remontoarul este “imbratisat” de cele doua butoane pentru activarea cronometrelor. Lizibilitatea este imbunatatita datorita geamurilor din cristal de safir anti-reflexie.
Mecanismul este unul automat, cu 25 de jewels, cu o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de 46 de ore. De asemenea, are un certificat COSC. Este un model unic, cu o curea care imita paternul cauciucurilor din anii ’60.

Ceasul este in editie limitata in functie de material: cel din otel inoxidabil se gaseste in numar de 2011 bucati, iar cel din aur roz este in 250.

27 July   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Chopard Mille Miglia GMT Chrono | 10 si 10 (21-09-2012 ; 12:01 pm) #

[…] mai tineti minte, anul trecut am vorbit despre ceasul Mille Miglia GT XL Chrono de la Chopard. Si atunci si acum, ceasurile din aceasta colectie sunt printre cele mai admirate, nu […]

Scrie un comentariu