Corum Admiral’s Cup 44 Chrono Centro Didier Cuche Pentru Doamne

CCei de la Corum au lansat un model creat in onoarea ambasadorului brandului, Didier Cuche. Ceasul Admiral’s Cup 44 Chrono Centro Didier Cuche este adresat doamnelor si vrea se evidentieze “portretul”acestui schior campion, care in momentul de fata s-a retras din competitii.

Modelul nu aduce un tribut numai lui Didier Cuche, ci tuturor schiorilor care si-au lasat amprenta in sporturile de iarna. Parteneriatul dintre brand si legenda schiului a luat nastere datorita valorilor comune dupa care acestia  se ghideaza. Desi s-a retras la finalul sezonului 2011-2012, Didier Cuche inca are o activitate destul de activa ca ambasador.

Chiar daca este creat pentru doamne, ceasul imprumuta cateva caracteristici ale ceasurilor pentru barbati, dar pastreaza elementele specifice brandului si colectiei. Carcasa are un diametru de 44 mm si vine “imbracata” cu cauciuc alb. Cadranul este gri-argintiu si are cateva insertii portocalii. In ciuda contrastului slab dintre indicatori si cadran, brandul sustine ca are o lizibilitate perfecta. De asemenea, carcasa este rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. In interior se afla un mecanism automat, cu calibru C0960. Acesta are un certificate COSC, iar multe dintre componentele lui pot fi vizibile prin geamul din cristal de safir din spate. Ceasul indica orele si minutele, are un indicator pentru secunde la ora 9 si un afisaj pentru data la ora 3. De asemenea, tot central are si un cronograf. Admiral’s Cup 44 Chrono Centro Didier Cuche vine livrat cu o curea din cauciuc alb si este in editie limitata de 20 de bucati.

Acest model face parte din mini-colectia creata in onoarea lui Didier Cuche, unde se gasesc si ceasurile adresate barbatiilor.

4 December   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu