Corum intra in parteneriat cu FC Zenit

PPentru a sarbatori parteneriatul cu FC Zenit, Corum a lansat un model care se la aduca aminte mereu de aceasta realizare. Acum, brandul este condus de Antonio Calce. Ca antreprenor si organizator, s-a gandit la o strategie pe termen lung, prin care compania sa se ocupe de tot ce insemana productia ceasurilor pentru clubul de fotbal.

FC Zenit s-a fondat in 1925, iar la inceput purta numele de Stalinets. Abia in 1940, clubul si-a schimbat numele in Zenit, iar in 1944 si 1948 au castigat campionatul USSR. De-a lungul timpului, Zenit a castigat majoritatea trofeelor din Rusia. Asadar, doua parti puternice si-au unit fortele pentru a-si incanta si mai mult fanii.

Ceasul Admiral’s Cup Challenger 48 FC Zenit Chronograph este un model conceput pentru impatimitii de fotbal. Are un aspect sport si foarte solid. Carcasa are un diametru de 48 mm, iar bezelul are 12 laturi. Ambele sunt facute din titaniu acoperit cu PVD negru. Remontoarul este si el din acelasi material, are inscriptia Corum si un inel din cauciuc. Cadranul are doua cadrane mai mici, de culoarea carbunelui: unul pentru 30 de minute si unul pentru secunde. Indecsii sunt reprezentati prin simbolurile caracteristice brandului, cele nautice, monocromatice. Indicatoarele sunt vopsite cu Superluminova, pentru o lizibilitate mai buna. Indicatorul pentru data il gasim in dreptul orei 3. Geamul este facut din cristal de safir anti-reflexie, iar cureaua este din piele neagra cu cusaturi albe si albastre si are o catarama din titaniu.  Rezistenta modelului la apa este pana la 300 de metri. Mecanismul este automat, cu un calibru CO753 si cu un certificat COSC. Are 27 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore.

Ceasul Admiral’s Cup Challenger 48 FC Zenit Chronograph este un model menit sa acapareze atentia fanilor celor doua companii. Modelul este in editie limitata de 40 de bucati.

5 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu