De Bethune DB16 Tourbillon Regulator

CChiar daca acum doua saptamani au lansat ceasul DB28 Skybridge cei de la De Bethune au prezentat acum cateva zile un nou model, DB16 Tourbillon Regulator. Acesta a atras atentia publicului datorita designului clasic si cadranului caracteristic brandului.

Ceasornicarii de la De Bethune sustin ca DB16 Tourbillon Regulator combina elementele clasice, cu care ei si-au obisnuit fanii de-a lungul timpului, cu cateva elemente moderne si performante, care, incet, incet isi pun amprenta in traditiile lor.

Foarte multi au fost impresionati de mecanismul mecanic, cu calibrul DB2509. Acesta este alcatuit din 499 de componente, printre care se numara si cateva patente ale brandului, ca: o caseta arc dubla cu sistem de auto-reglare, rotita din silicon si aur a balansierului, un esapament din silicon si un tourbillon de 30 de grade. Pe langa toate acestea, mecanismul de 30 mm, este ornat cu 45 de jewels, are o frecventa de 36.000 de vibratii pe ora si asigura o rezerva de energie de aproximativ 4 zile. Ceasornicarii de la De Bethune sustin ca acest mecanism este printre cele mai usoare si cele mai rapide mecanisme pe care le-au conceput pana acum.

Carcasa ceasului DB16 Tourbillon Regulator este construita din aur roz, are un diametru de 43 mm si o grosime de 13.13 mm. Cadranul este creat in stilul caracteristic brandului, punand in evidenta functiile pe care le ofera modelul: indica central orele si minutele, la orele 3, 6 si 9  sunt afisajele pentru luna, data si ziua saptamanii, iar la ora 12, este plasat unul dintre elementele favorite ale brandului, indicatorul pentru fazele lunii.

DB16 Tourbillon Regulator vine livrat cu o curea din piele de aligator, care se inchide cu o catarama.

12 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu