Hublot Big Bang Zebra Bang

HHublot tocmai a lansat un model mai aparte, creat intr-un stil propriu, dar pe care se vede clar semnatura brandului. Desi a primit cateva critici, ceasul Big Bang Zebra Bang a reusit sa stranga si foarte multe laude, in special datorita designului.

Dupa succesul avut cu ceasurile Leopard Bang si Boa Bang, cei de la Hublot spera sa reuseasca inca o data sa cucereasca piata ceasurilor, acum spre sfarsitul anului, cu un model iesit din tiparul clasic. In lumea modei, dungile „tip zebra” sunt privite ca un element de lux, care finalizeaza o piesa vestimentara. Hublot a privit din aceeasi perspectiva modelul dungat, ceasornicarii sustinand ca Zebra Bang este un ceas „decupat din lumina reflectoarelor, care nu numai ca are un design modern, dar reprezinta si un spirit puternic”.

Carcasa ceasului este creata din ceramica neagra si are un diametru de 41 mm. Geamul este din cristal de safir si este tratat cu material anti-reflexiv pe ambele parti. Remontoarul este din otel inoxidabil si are insertii de cauciuc negru. Din acelasi material sunt construite si butoanele care activeaza cronometrele. Rezistenta carcasei la apa este pana la o adancime de 100 de metri. Zebra Bang a strans cateva critici privind cadranul, deoarece multi pun sub semnul intrebarii lizibilitatea ceasului. Luand in considerare contrastul destul de putin evident intre cadran si indicatori si noi ne intrebam cat de usor de citit este acest model. Mecanismul este unul automat, HUB4300. Are o greutate oscilanta acoperita cu PVD negru si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore.

Zebra Bang este in editie limitata de 250 de bucati si vine livrat cu o curea din piele de vitel.

28 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu