JeanRichard Highlands Big Life

JJeanRichard anunta un nou parteneriat. In colaborare cu fotograful Nick Brandt, brandul sustine Fundatia Big Life. Cu aceasta ocazie, JeanRichard lanseaza si un nou model, ceasul Highlands Big Life.

Special pentru acest parteneriat, brandul a creat 100 astfel de modele. Una dintre fotografiile lui Nick Brandt se regaseste pe geamul din cristal de safir de pe spatele ceasului. Fotograful provine din Marea Britanie si s-a specializat pe fotografierea animalelor africane. Ceea ce i-a impresionat pe cei la JeanRichard este faptul ca Brandt reuseste sa imortalizeze, prin cadre foarte apropiate, adevarata viata a animalelor. Pe partea cealalta, Fundatia Big Life, a luat nastere in anul 2010, si are ca scop protejarea faunei si a ecosistemului din Africa. Ceasul Highlands Big Life este facut din otel inoxidabil, acoperit cu PVD negru. Are o dimensiune de 44.50 x 40 mm si o grosime de 11.96 mm. Rezistenta la apa este pana la o adancime de 100 de metri, geamul din spate este prin in 4 suruburi, iar cel din fata este din cristal de safir anti-reflexie. Bezelul este rotativ, iar remontoarul este insurubat. Cadranul are o culoare negru mat, iar indecsii si numerele sunt luminiscente. Indicatoarele sunt negre, dar pentru o mai buna lizibilitate li s-a adaugat un strat luminiscent. In ceea ce priveste mecansimul, acesta este unul automat, cu un calibru propriu JR1000. Are 27 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore. Ca functii, nu este deloc complicat: indica orele, minutele si secundele si are un afisaj pentru data in dreptul orei 3. Cureaua ceasului este din material negru si se inchide intr-o catarama din otel inoxidabil, acoperita si ea, la fel ca si carcasa, cu un strat de PVD negru. Acest model poate veni si in alte combinatii de culori. Cureaua poate fi olive, verde sau maro, iar cadranul poate fi si el verde, olive sau negru.

Ceasul Highlands Big Life are un spirit „african”, cu care brandul spera sa traga un semnal de alarma pentru vietuitoarele din Africa.

23 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu