Movado Cerena

MMovado a lansat ceasul Cerena care, inca de la prima prezentare, a atras privirile tuturor doamnelor. Desi nu are un design plin de diamante, multi au afirmat ca au fost incantati de aspectul simplu si delicat, dar si de prezenta subtila a pietrelor pretioase de pe cadran.

Carcasa de 36 mm, din otel inoxidabil, are un cadran alb si un bezel din ceramica cu aceeasi culoare, iar cureaua ajuta la crearea unui contrast foarte subtil. Brandul sustine ca desi nu pare la prima vedere, cadranul este destul de lizibil, avand pe margini acele linii negre. Timpul este indicat cu ajutorul a trei indicatoare, iar pentru eleganta, cei de la Movado au plasat diamante in loc de indecsi. Ca un element special, care sa ajute la simetria cadranului, brandul a ales ca la ora 6 sa fie un afisaj pentru data. Neavand functii speciale si fiind creat mai mult pentru estetica, ceasul Cerena are un mecanism cuart si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri.

Movado nu a specificat pretul si nici daca Cerena este in editie limitata. Recunoastem ca este un ceas simplu din punctul de vedere al mecanismului, dar daca e sa ne referim la aspect, aici se vede ca brandul a acordat o atentie deosebita.

 

23 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu