Novak Djokovic la Audemars Piguet

CCu ocazia competitiei de la US Open, Audemars Piguet nu a stat mult pe ganduri si l-a ales pe noul numar unu al tenisului mondial, Novak Djokovic, ca ambasador al brandului, inainte ca altii sa puna mana pe el. Novak s-a alaturat altor ambasadori celebri precum Michael Schumacher, Leo Messi, James LeBron, jucatorul de cricket Tendulkar Sachin si jucatorii de golf Westwood Lee si Rory Mcllroy.

Novak Djokovic a atras atentia publicului pentru prima oara in 2006 la French Open unde a eliminat mai multi jucatori importanti. In urmatorul an a castigat 5 turnee, printre care si ATP Miami Masters, care l-au propulsat pe locul 7 mondial inainte de a implini 20 de ani. In 2008 a castigat Australian Open, devenind primul sarb care castiga un turneu de Grand Slam. In 2010 a fost omul care a castigat punctul decisiv pentru Serbia, care a castigat pentru prima data in istorie Cupa Davis. Anul acesta totul a mers ca pe roate, el a castigat 57 din 59 de meciuri, 9 turnee mondiale dintre care 3 de Grand Slam, ajungand numarul unu mondial.

Printre altele Novak Djokovic are la randul sau o fundatie umanitara, Novak Humanitarian Fund, inca din 2007, care se ocupa de acte caritabile in principal pe teritoriul Serbiei. Fundatia ofera burse studentilor, construiesc baze sportive cu terenuri de tenis, ofera ambulante echipate complet spitalelor din regiune si sponsorizeaza campanii pentru dezvoltarea educationala a copiilor.

Probabil cei de la Audemars Piguet au facut un calcul bazat pe traiectoria fulminanta din ultimii ani si au decis sa se alature carierei de succes a jucatorului.

1 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu