Parmigiani Pershing Tourbillon Abyss

CCei de la Parmigiani au luat o pauza de la designul clasic si traditional si au lansat ceasul Pershing Tourbillon Abyss care le-a schimbat total imaginea. Modelul s-a bucurat de foarte multe laude si a fost apreciat pentru infatisarea contemporana si mecanismul performant.

Colectia Pershing a luat nastere in 2007 cand Parmigiani Fleurier a semnat un parteneriat cu una dintre cele mai renumite companii italiene de yachturi, Pershing. Modelele din aceasta colectie incearca sa puna in valoare atat traditiile celor de la Parmigiani, cat si elementele care se regasesc in creatiile companiei italiene. Creatorii ceasurilor din colectia Pershing sustin ca modelele lor sunt concepute pentru a fi incadrate ca ceasuri sport, dar incearca sa insereze, cat mai subtil, elemente clasice sau elegante, pentru a pastra caracteristicile brandului.

Astfel, Pershing Tourbillon Abyss are carcasa din titaniu, iar bezelul este din aur roz. Diametrul ceasului este de 45 de mm, iar grosimea de 14.2 mm. Fiind un ceas adresat in special celor care indragesc sporturile, are o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. Mecanismul mecanic are un calibru PF 510 si este alcatuit din 237 de componente, multe dintre care sunt decorate manual cu motive “Cotes de Geneve”. Este ornat cu 30 de jewels, are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora, iar cele doua casete arc, cuplate in serie, asigura o rezerva de energie de o saptamana.

Pershing Tourbillon Abyss vine cu o curea Hermes din piele de aligator, care se inchide cu o catarama din titaniu. Ceasul este in editie limitata de 30 de bucati.

16 April   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu