Ulysse Nardin Classico Serpent

CCei de la Ulysse Nardin au lansat recent un nou model cu un cadran special. Classico Serpent beneficiaza de un design clasic, iar cadranul a fost creat in stilul brandului, cu care compania ne-a obisnuit de-a lungul timpului.

Unii critici sustin ca lizibilitatea ceasului este destul de scazuta din cauza culorilor puternice. Intr-adevar, contrastul dintre indicatori si cadran nu este foarte bine evidentiat, asa ca sunt mari sanse ca purtatorul sa acorde mai mult timp pentru a citi ora. Sarpele de pe cadran a fost creat cu ajutorul emailului, tehnica de mult cunoscuta si stapanita de cei de la Ulysse Nardin. Ceasornicarii brandului s-au inspirat din cultura chineza, mai precis din zodiac, unde sarpele reprezinta entitatea cea mai puternica. Majoritatea detaliilor de pe cadran, printre care se numara si solzii au fost initial gravati si apoi umpluti cu email.

Carcasa ceasului Classico Serpent este create din aur roz si are un diametru de 44 mm. Pe ambele parti sunt geamuri din cristal de safir, iar cel din spate este prins in suruburi. Mecanismul ceasului este unul automat, cu un calibru propriu UN-815 si are un certificat COSC. Nu am reusit sa aflam multe despre el, stim doar ca asigura o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. La capitolul functii, modelul nu este foarte bogat, el indicand doar orele, minutele si secundele.

Ulysse Nardin Classico Serpent  vine livrat cu o curea din piele de aligator si are o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri. De asemenea, modelul a fost lansat in editie limitata de 88 de bucati.

9 April   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu