RM 057 Dragon

CCei de la Richard Mille au prezentat la SIHH un model in onoarea lui Jakie Chan si a noului an chinezesc. Ceasul RM 057 Dragon-Jackie Chan Tourbillon nu numai ca marcheaza inceperea Anului Dragonului, care a inceput pe 23 Ianuarie, dar aminteste tuturor, de personalitatea pe care Chino o considera „un zeu in viata” si anume Jackie Chan.

Ceasul inglobeaza elemente cu care deja ne-am obisnuit. Elementul definitoriu al modelului este dragonul, creatura mitica si legendara, mai ales in cultura chineza. In China Antica, dragonul infatisa puterea, iar astazi este folosit pentru a exprima succesul si fericirea. Brandul a vrut sa creeze acest model in asa fel incat sa „semene” cu cei care s-au nascut in Anul Dragonului. Despre aceste persoane se spune ca sunt inovative, sigure pe ele si curajoase. In toate acestea, cei la Richard Mille il vad pe Jackie Chan, de aceea au creat acest model in onoarea lui.

Despre Jackie Chan am mai vorbit, la ceasul RM 055 JC Tourbillon. Pe langa faptul ca a facut istorie in filme, Chan a pus bazele Fundatiei Dragon’s Heart (Inima Dragonului) care ajuta copii sarmani. Prietenia dintre Jackie Chan si Richard Mille este de ceva timp, iar fiecare model lansat in onoarea artistului a fost creat cu o atentie deosebita. Brandul a specificat la prezentarea modelului ca de mult timp si-au dorit sa creeze un mecansim exceptional pentru Chan, care sa fie inspirat din numele lui chinez care inseamna „cel ce va deveni dragon”.

Din start, brandul a specificat ca acest model este in editie limitata de 36 de bucati, in aur rosu sau alb. Dragonul care defineste ceasul a necesitat o atentie deosebita. Este creat din aur alb sau rosu, iar la detaliile si forma sa au participat 20 de sculptori. In ceea ce priveste mecanismul, acesta este unul mecanic, cu 21 de jewels si cu o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora. Podurile sunt facute din titaniu si acoperite cu PVD negru. Balansierul este unul Glucydur, cu 2 brate si 4 suruburi. De asemenea, mecanismul beneficiaza si de un sistem anti-soc si de o rezerva de energie de 48 de ore.

RM 057 Dragon-Jackie Chan Tourbillon este un ceas atent lucrat.

9 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu