Saxonia Dual Time

AA. Lange & Söhne a venit in acest an la Salonul International de Orologerie cu un nou model clasic numit Saxonia Dual Time GMT. Este perfect pentru oamenii de pretudindeni care iubesc ceasurile de epoca cu aspect clasic.

Orarele albastre de otel sunt cele care tin intotdeauna cont de timpul de acasa, iar orarul din aur alb masiv este cel ce va fi miscat. Functia GMT de pe cadran ne arata timpul de acasa si ne indica daca este noapte sau zi prin marcarea distincta cu culoarea albastra pe timp de noapte.  Acest ceas are cea mai simpla metoda de schimbare a zonei de timp: apasam pe butonul de sus pentru ca orarul sa inainteze cu o ora, iar daca apasam pe butonul de jos orarul se va misca cu o ora inapoi.

Design-ul e simplu, clar, echilibrat, conceput cu linii curate si utilizari de culori subtile. La un diametru de 40mm este suficient de mare pentru a nu-l pierde pe incheietura mainii. Avand o rezerva de putere de 72 de ore nu ar trebui sa ne facem griji ca uitam sa-l intoarcem.

Disponibil in aur alb sau aur roz, este unul din acele ceasuri cu care poti arata bine in timp ce sunteti la birou, la restaurant sau in club.

21 January   by | 2 comentarii | Branduri:

Comentarii

cosmin (21-01-2011 ; 3:44 pm) #

pret? :)

alex (21-01-2011 ; 3:55 pm) #

Abia l-au lansat. Nu am pretul oficial dar as spune ca e undeva in jurul sumei de 20.000 de euro, avand in vedere pretul celorlalte ceasuri din colectia Saxonia.

Scrie un comentariu