Vacheron Constantin Kalla Haute Couture a Pampilles

VVacheron Constantin  ne face cunostinta cu un nou model, adresat doamnelor care doresc un mecanism precis, acoperit de eleganta unor diamante. Ceasul Kalla Haute Couture à Pampilles este mai mult o bratara, care adauga un plus de delicate incheieturii care o poarta.

Impresioneaza inca de la prima vedere, prin faptul ca ascunde foarte bine cadranul, sub diamante. Acea mica parte din bratara este detasabila, pentru a putea fi citita ora. Bratara cuprinde diamante taiate in trei feluri: in stil „flame”, „brilliant” si „princess”. Stilul „flame” a fost folosit de brand prima data in anul 2009, iar reflectiile pe care le au diamantele taiate astfel sunt impresionante. In final, bratara formeaza doua panglici, fiecare fiind ornata cu diamante.

Carcasa, daca putem sa-i spunem asa, este facuta din aur alb si are o dimensiune de 40 x 56 de mm. Este pavata cu 56 de diamante taiate in stil „flame” si 54 „brilliant”. Cadranul este facut si el din aur alb si cuprinde 130 de diamante. Mecanismul ceasului este unul mecanic, cu un calibru 1005. Are 17 jewels, o frecventa de 19.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 35 de ore. Mecanismul este alcatuit din 89 de componente, are o dimensiune de 6.2 x 17.9 mm si o grosime de 3.6 mm. Ca functii este cat se poate de simplu: afiseaza doar orele si minutele. Bratara se inchide intr-o clema din aur alb.

Brandul sustine ca a incercat sa comprime in acest model toate traditiile companiei. Mecanismul ceasului este unul folosit de multa vreme in atelierele Vacheron Constatin, iar inserarea lui intr-o astfel de bijuterie, reflecta traditia brandului de a combina eleganta cu precizia.

Din pacate nu am reusit sa aflam un pret la acest model, dar cu siguranta nu este unul ieftin.

31 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu