Chopard Imperial Full Set

CChopard a ajuns in faimoasele ateliere de bijuterii Fleurier Ebauches pentru a crea un model exceptional: Imperial Full Set. Acest ceas imbina o estetica deosebita cu un mecanism pe masura si reprezinta promisiunea facuta de Chopard, aceea de a crea ceasuri cu linii simple si extrem de elegante, dar in acelasi timp sa se vada experienta si munca depusa.

La prima vedere nu stim cum sa incadram acest model – ca o bijuterie sau ca un ceas. Cele doua parti au concentrat in acest model o experienta adunata in decursul a 150 de ani. Pe langa nenumaratele diamanete taiate si slefuite in diferite forme, ceasul ascunde si un mecanism de o performanta deosebita. Ceasul Imperial Full Set este primul ceas Chopard care are in interios un mecanism dedicat Fleurier Ebauches. Mecanismul de calibru Chopard 01.03-C are un singur butoias. Are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de 60 de ore si 27 de jewels. Toate acestea ofera mecanismului mecanic o acuratete si o performanta deosebita.

Carcasa de 40 de mm este din aur alb sau roz de 18k si este acoperita de diamante. Bezelul interior este din aur, la fel si indicatoarele. In varianta de aur alb, cadranul si remontoarul sunt in intregime acoperite cu diamante bagheta. Diamantele sunt asezate pana si pe cleme de care se prinde cureaua din piele de aligator. Carcasa de o grosime de 10.60 de mm are un geam din safir anti reflexie.

Ce-i drept mecanismul este unul destul de des intalnit, mai ales la Chopard, dar exteriorul este unul bazat mai mult pe detalii si munca minutioasa. Desi pare destul de simplu este cat se poate de complicat, mai mult de partea bijuteriilor decat a ceasurilor.

6 June   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu