Concept de la Hublot

SSe pare ca Hublot ne pregateste o surpriza pentru luna Martie a acestui an. Spunem surpriza pentru ca nu avem alte detalii tehnice inafara de niste imagini ale ceasului La Clé Du Temps. Ceasul face parte din colectia Hublot Confrerie, o serie de ceasuri care reprezinta viziunea futurista a brandului elvetian.

Numele La Clé Du Temps inseamna “cheia timpului”, iar legat de aceasta denumire este o functie prin care poti ajusta masurarea timpului, avand posibilitatea de accelerare si incetinire a mecanismului. Ajustarea se poate face cu prin apasarea butonului din partea stanga. Tot in partea stanga jos gasim si indicatorul rezervei de energie, nu stim inca cat tine. Timpul este reprezentat analog in partea dreapta sus a ceasului, iar rotorul mecanismului se termina cu un tourbillon montat vertical si iesit inafara in partea de jos a cascasei.

Culorile alese sunt negru si verde. Suntem curiosi cum arata ceasul in realitate, daca contrastul este la fel de puternic.

Nu intelegem exact la ce ne-ar fi util o functie care sa incetineasca trecerea timpului la ceas, probabil este facut mai mult pentru a aprecia complexitatea mecanismului reglabil. Speram ca vom afla mai multe detalii in Martie.

Sursa: ablogtoread.com

28 January   by | 2 comentarii | Branduri:

Comentarii

Ionut niculae (03-02-2011 ; 8:20 pm) #

Vreau si eu unul. Dar la prima pensie ca nu imi pot permite acum :))

Pingback Hublot are Cheia Timpului | 10 si 10 (20-04-2011 ; 2:04 pm) #

[…] cu targul de la Baselworld au aparut detaliile tehnice si poze live ale modelului concept La Clé Du Temps (Key Of Time) de la Hublot. Ne-am fi asteptat la ceva mai spectaculos, cel putin in imaginile […]

Scrie un comentariu