Girard-Perregaux la Cabinet de Curiosites Thomas Erber

GGirard-Perregaux lanseaza un nou model, in editie limitata, care va fi expus la Londra, pe data de 21 Noiembrie 2011, cu ocazia expozitiei Thomas Erber’s Cabinet de Curiosités. Acesta este un eveniment unde brandurile isi pot prezenta modele inedite si unice. Expozitia are ca tinta redefinirea luxului prin modele in editii limitate. Initiatorul acestei expozitii este Thomas Erber, care acum este consultant la numeroase companii de ceasuri. Primul eveniment de acest gen a fost in Decembrie 2010, la Paris.

Pentru acest ceasul prezentat la  Cabinet de Curiosités Thomas Erber, Girard-Perregaux s-a gandit la un stil contrastant. Este pentru prima data cand mecansimul este asezat intr-o carcasa din ceramica alba, care si ea la rand ei are pentru prima data elemente din cauciuc. Mai mult, brandul a ales un geam din cristal de safir, fumuriu, pentru ca ceasul ww.tc Cabinet de Curiosités 2011 sa fie cu adevarat special.

Carcasa are un diametru de 43 mm si o grosime de 13.54 mm. Spatele carcasei este facut din titaniu si este acoperit cu un strat de PVD negru. Ceasul rezista la apa pana la o adancime de 100 de metri. Cureaua este facuta din titaniu si se inchide intr-o clema din acelasi material. Mecanismul nu este nici el mai prejos, este facut special pentru acest model. Are un calibru GP03387 automat, 63 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de minim 46 de ore. Ca functii este si aici destul de complex. Indica orele, minutele si secundele, are un indicator pentru zi/noapte, afisaj pentru data si un cronograf cu functia fly-back.

N-am reusit sa gasim si celelalte ceasuri ce vor fi prezente la eveniment, dar speram sa fie macar la fel de frumoase.

28 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu