Hublot King Power Dwayne Wade Limited Edition

IIlie Nastase, Bernie Ecclestone, Jet Li, Diego Maradona si Jennifer Love Hewitt sunt cateva dintre celebritatile care poarta ceasuri semnate Hublot, iar brandul nu vrea sa se opreasca aici. Ei tocmai au prezentat un model nou, conceput in cinstea marelui basketball-ist NBA, Dwayne Wade.

Ceasul Hublot King Power Dwayne Wade este un model solid si foarte sport. Are o carcasa de 48 mm, facuta din ceramica si un bezel confectionat din acelasi material. Modelul se foloseste de trei culori, care combinate ofera un contrast puternic: negru, rosu si alb. Aceste trei culori sunt reprezentative si pentru echipa jucatorului, Miami Heat.

Mecanismul este unul automat, facut in atelierele companiei, HUB 4100. Ca functii, el indica ora, minutele si secundele si are trei candrane inferioare: unul pentru 30 de minute la ora 3, cadran in care cifra trei nu indica doar ora ci si numarul jucatorului, cel pentru 12 ore se afla la ora 6 si unul pentru secunde in dreptul orei 9. Butoanele pentru activarea cronometrelor au diferite culori, unul rosu si unul negru.

Acest model atractiv are o curea din cauciuc si este in editie limitata de 500 de bucati.

9 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu