Hublot. Un nou magazin, un nou ambasador

HHublot deschide un nou magazin in America pe strada Madison Avenue din Manhattan  si alege ca ambasador al brandului pe basketballistul profesionist Dwyane Wade. Hublot are deja doua magazine in USA si vor sa mai deschida doua in Beverly Hills si Las Vegas. Se pare ca exista cerere si pe piata de acolo.

Dupa ce s-a remarcat la Paris prin atmosfera creata in Place Vendôme arhitectul Peter Marino a fost adus pentru a amenaja si aici cei aproape 300 de metri patrati ai magazinului. Adresa la care se afla magazinnul este una de prestigiu, o parte a unei case dintr-o zona istorica din secolul 19.

Jean-Claude Biver, CEO al cumpaniei Hublot, a fost intrebat intr-un interviu recent de ce nu doreste sa promoveze ceasurile in fotbalul american, raspunsul a fost simplu “pentru ca nu-l intelegem”. In schimb se pare ca basketul este mai atractiv. Jucatorul profesionist Dwyane Wade se va alatura grupului select de ambasadori ai companiei. El nu a fost ales numai pentru ca este un jucator extraordinar, avand in palmares medalii olimpice si finale NBA castigate, ci si pentru actele caritabile facute de fundatia sa: Wade’s World Foundation.

Dwyane va purta la mana, conform intelegerii, noul King Power din aur de la Hublot.

16 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu