Zenith si Alain Robert

AAlain Robert este un alpinist de 48 de ani care este cunoscut in intreaga lume ca ‘French Spiderman’. Francezul este numit asa pentru ca a escaladat peste 80 de zgarie-nori fara ajutorul corzilor sau altor sisteme de securitate. Faptul ca este un bun alpinist nu-l fereste de necazuri, din cauza ca nu avea autorizatie pentru a urca pe toate cladirile inalte propuse si-a petrecut multe nopti in inchisorile din intreaga lume.

Dupa ce a urcat pe cladiri precum Empire State Building din NewYork sau pe Taipei 101, a doua cladire ca inaltime din lume, a ajuns si la Singapore unde a urcat pe cea mai mare roata de observare din lume, inalta de 165 de metri inaltime. Bineinteles, autorizatia pentru a urca pe roata o primise cand era deja in varf.

La aceast eveniment au fost prezenti si cei de la Zenith care l-au numit pe Alain in functia de ambasaor al companiei. Cu aceasta ocazie i-au pus la mana singurul cronograf ce poate masura cu precizie si afisa zecimile de secunda. El Primero Striking 10TH, modelul prezentat la Baseworld 2010, reprezinta un progres major in lumea orologeriei. La producerea mecanismului  au lucrat peste 20 de ceasornicari timp de 9 luni.

Alain Robert va purta ceasurile companiei Zenith la urmatoarele ‘evenimente’.

15 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu