CLERC Hydroscaph 1000m

CCei de la Clerc aduc pe piata un model ce cu siguranta ii va impresiona pe cei pasionati de scufundari. Hydroscaph Steel GMT este unul dintre ultimele modele create si urmeaza a fi prezentat la Baselworld. Ceea ce il face optim pentru scufundari este faptul ca rezista la o adancime de 1000 de metri.

Mecanismul este unul automat, de calibru C606, cu supapa pentru heliu, inserat intr-o carcasa de otel ce are un diametru de 44,6 mm si un bezel foarte mare. Cadranul este echipat cu indicatoare mari pentru ore, minute si secunde, dar mai ofera si afisajul pentru data, in dreptul orei 3, indicator pentru o ora din alta zona in dreptul orei 12 si un indicator pentru rezerva de energie la ora 6. Geamul este unul anti-reflexie, din safir, ce ajuta la o lizibilitate mai buna, mai ales in apa. Cureaua este cu model din piele de crocodil si cu o inchidere prin clema.

Ceasul are un cadran deschis, astfel incat se poate observa intreg mecansimul. CLERC Hydroscaph Steel GMT ofera un model impunator, puternic, perfect pentru cei care cer ceva mai mult de la un ceas de scufundari.

14 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu