Tag Heuer incheie colaborarea cu Tiger Woods

TTag Heuer, unul dintre cele mai cunoscute branduri de ceasuri sport a incheiat perteneriatul cu Tiger Woods, celebrul jucator de golf. Chiar daca a fost unul dintre cele mai lungi parteneriate al lui Tag Heuer, brandul nu a reinnoit contractul dupa ce acesta a expirat anul acesta.

Cariera lui Woods a inceput sa decada din anul 2009, fiind urmata de zvonuri si stiri privind viata lui sociala, multe femei marturisind presei ca au avut relatii cu jucatorul de golf. Din acel an el nu am mai castigat nici un campionat de golf si a pierdut cativa sponsori de renume. Desi Tag Heuer a ramas cu el pana acum, brandul a anuntat inca din 2009 intr-un comunicat de presa, Jean-Christophe Babin, CEO Tag Heuer, ca: „Suntem convinsi ca Tiger Woods se va repune pe picioare si va recastiga atentia publicului si ca talentul si puterea lui il vor ajuta sa treaca peste toate aceste dificultati. De asemenea, ii dorim numai bine, succes in ceea ce face, atat la capitolul afaceri cat si in viata privata”.

Parteneriatul a demarat in 2002. Primul ceas de golf al brandului a fost conceput pentru Tiger Woods, dupa nevoile speciale ale unui jucator de golf. Acum, ceasului i s-a dat un alt nume in colectia celor de la Tag Heuer: Professional Sports. Chiar daca contractul a luat sfarsit pe 31 Mai, incheierea parteneriatului a fost facuta publica abia pe 5 August. Anuntul a fost facut de Ron Sirak de la Golf World, care a fost unul dintre sponsorii lui Tiger Woods. Din acel moment, majoritatea ziarelor din Statele Unite ale Americii au printat sute de stiri pe tema aceasta.

Chiar daca acest parteneriat s-a incheiat, Tag Heuer nu a „intors spatele” golfului. Brandul are un contract activ cu Suzann Pettersen, numarul 2 din Asociatia Profesionala de Golf.

11 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu