VICTORINOX. The new “Original”

PPrimul ceas Victorinox Swiss Army a fost lansat in 1989 este inca in topul celor mai appreciate ceasuri din lume. Este modelul care reflecta cel mai bine traditiile si experienta Victorinox. Brandul a reusit de-a lungul timpului sa se remarce prin modele inovatoare, in care rezistenta si forta sunt niste conditii obligatorii.

In 2011, Victorinox Swiss Army relanseaza modelul The Original. Este un ceas innoit, cu o estetica contemporana, dar pastreaza foarte multe din vechea “arta”: carcasa din fibra de nailon, trei indicatoare si afisajul pentru data la ora 4. Cadranul este cel care a suferit cele mai multe schimbari. Este unul nou in totalitate, care indica ora in stil militar. Indecsii sunt pe doua inele, orele 3,6 si 9 fiind cele mai proeminente, oferind un caracter puternic modelului. Cureaua, tip NATO, este asemanatoare cu cele purtate de Armata Britanica in 1930, fiind facuta dintr-un material foarte rezistent si care nu provoca rani sau iritatii in urma purtarii excesive.

Mecanismul este unul cuart, asezat intr-o carcasa de 40 mm in diametru. Bezelul este din aluminiu, remontoarul este protejat si insurubat, iar spatele carcasei este prins in suruburi. Ceasul are o rezistenta la apa pana la 100 de metri. Indicatoarele sunt iluminate, ajuntand astfel la o lizibilitate mai buna.

Ceasul The Original vine in 4 variante de culori: griul militar, negru, bej sau kaki. Indiferent de varianta aleasa, modelul are aceleasi specificatii tehnice. Modelul seamana foarte bine cu predecesorul sau, brandul reusind sa combine vechiul cu noul, rezultatul fiind este un ceas exceptional, demn de numele brandului.

The Original este valabil pe piata de-abia in toamna.

21 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu