Bell & Ross BR 01 Altimeter

CChiar daca acum doua saptamani am vorbit despre cei de la Bell & Ross la ceasul BR 01 Turn Coordinator, brandul a mai lansat un nou model, BR 01 Altimeter, care se ghideaza dupa aceleasi standarde. Fanii brandului au fost incantati la prezentarea acestui model, multi dintre ei fiind atrasi de cadranul creat in intregime “in stilul Bell & Ross”.

Designerii brandului s-au folosit de caracteristicile grafice ale unui altimetru si le-au combinat cu designul propriu pentru indicarea timpului. Astfel, fereastra de la ora 3, desi seamana cu un indicator pentru presiunea atmosferica a unui altimetru, indica de fapt data, cu ajutorul a doua discuri independente. De asemenea, daca ne uitam atent, vom observa ca intreg cadranul este creat in stilul unui altimetru. Indicatoarele, “ALT”-ul din dreptul orei 9 sau simbolul de deasupra orei 6 sunt elemente care se regasesc pe un altimetru autentic.

Carcasa ceasului BR 01 Altimeter este creata din otel inoxidabil, are un diametru de 46 mm, o curea din cauciuc si o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. Mecanismul modelului este unul automat, ETA 2896, despre care brandul nu a dezvaluit foarte multe.

Desi nu au specificat pretul, cei de la Bell & Ross au mentionat ca ceasul BR 01 Altimeter este in editie limitata de 999 de bucati.

30 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu