Hublot Classic Fusion Chronograph

HHublot are contract cu Clubul de Iaht de la Monaco inca din 2005. Jean–Claude Biver afirma ca „Clubul de Iaht de la Monaco, inainte de toate, reprezinta dragostea pentru mare.” Hublot impartaseste aceste simtiri, iar pentru a marca aniversarea a 10 ani a „Saptamanii Clasice Monaco” care a avut loc intre 14 si 18 Septembrie, brandul a lansat modelul Classic Fusion Chronograph Yacht Club de Monaco.

Pentru acest model, Hublot a ales ca material principal titaniul, datorita greutatii scazute si a rezistentei pe care o are. Cadranul si cureaua se asorteaza, avand o culoarea marina, albastrul navy. Pata de culoare de pe cadran este data de sigla clubului de iaht. Mecanismul modelului este automat, cu calibru HUB 1143 si este alcatuit din 280 de componente. Greutatea oscilatoare este tratata cu PVD, esapamentul are un arc Glucydur, iar podurile sunt finisate cu aspect de satin. Mecanismul are 59 de rubine si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore.

Carcasa ceasului este din titaniu, finisata cu aspect de satin si are un diametru de 45 mm. Bezelul, remontoarul si cele doua butoane pentru cronografe sunt si ele din titaniu. Pe remontoar gasim si sigla brandului. Pe ambele parti ale carcasei sunt geamuri din cristal de safir. Pe cadran sunt doua cronometre, unul pentru 30 de minute si unul pentru secunde. Bezelul este prins in 6 suruburi din titaniu, suruburi care se gasesc si pe sistemul de prindere al curelei de carcasa. Cureaua este din piele de aligator lipita pe cauciuc, iar ca sistem de prindere are o clema metalica.

Hublot a incercat sa faca o fuziunea intre traditie, materiale si tehnici inovatoare. A iesit un model care cu siguranta va incanta personalitatile de la clubul de Iacht de la Monaco.

28 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu