Hublot prezinta Chukker Bang

HHublot tocmai si-a reinnoit contractul de parteneriat cu Cupa de Polo Gstaad, eveniment care are loc intre 18 si 21 August, undeva in muntii Alpi. Ceasurile concepute pentru acest eveniment, sunt de aceasta data putin diferite. Spre deosebire de modelele din anii trecuti, ceasul Chukker Bang este inspirat intr-un grad mai ridicat din lumea polo-ului. Pentru crearea acestui model, Hublot a colaborat cu Facundo Pieres, unul dintre cei mai buni jucatori de polo la nivel international, care este totodata unul dintre ambasadorii brandului.

Pentru prima data, Hublot creaza un ceas cu un diametru de 44.5 mm si cu un grilaj de titaniu, fixat de bezel, care are menirea de a proteja geamul din safir. Acest grilaj poate fi inlaturat si pus la loc oricand este nevoie. Una dintre trasaturile speciale ale acestui model este cronograful pentru 7 minute si 30 de secunde, timp care simbolizeaza durata unei partide intr-un meci de polo. Carcasa este din titaniu, iar acel grilaj poate fi din acelasi material sau din diamante. Bezelul este din ceramica neagra si are 6 suruburi in forma de „H” cu ajutorul carora se poate monta sau demonta grilajul protector. Remontoarul este din otel inoxidabil cu inel din cauciuc negru. Tot din otel inoxidabil sunt si butoanele pentru activarea cronometrelor. Carcasa are o rezistenta la apa pana la 100 de metri. Cadranul are o culoare negru mat, iar indecsii sunt tratati cu Super LumiNova, la fel ca indicatoarele, care sunt facute din nichel negru. Cureaua este din cauciuc negru sau piele de vitel maro cu catarama metalica cu sigla „Big Bang”.

Mecansimul este unul automat, HUB141-Polo Flyback, compus din 280 de piese si 59 de jewels. Butoiasul are un arc aditional, placuta oscilanta este una Tungsten si este tratata cu PVD negru, iar placuta principala este tratata cu rodiu. Esapamentul este unul Glucydur, iar rezerva de energie este de aproximativ 42 de ore.

Ceasul este in editie limitata de 500 de bucati pentru modelul cu grilaj de titaniu si 500 de bucati pentru varianta cu grilaj din diamante.

26 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu