Ulysse Nardin HMS Caesar Classico Cloisonne

UUlysse Nardin continua sa scoata modele noi, personalizate, care imortalizeaza intamplari din istoria mondiala. Noul model se numeste HMS Caesar Classico Cloisonné. Si acest model are un cadran unicat, cu motive si detalii foarte vii. Cadranul imortalizeaza corabia HMS Caesar, o nava care a fost lansata in noiembrie 1793.

Aceasta corabie a castigat multe batalii, fiind la vremea aceea una dintre cele mai avansate corabii de batalie. A devenit faimoasa pentru batalia de la Cape Ortegal din 1805, unde Sir Richard Strachan, capitanul acestui vas, a invins si a capturat un escadron francez. Din nefericire, dupa multi ani de calatorie, nava a fost demolata in 1921. Ulysse Nardin aduce un tribut acestui „monstru” al apelor, creand astfel, o imagine perfecta, care infatiseaza aceasta nava in toata splendoarea ei, un aer regal si victorios. Fiecare linie sau segment de pe cadran este delimitata printr-un fir de aur, care impiedica emailul sa se scurga sau sa se amestece. Pentru un astfel de cadran este nevoie de o munca nemaipomenita si de o atentie deosebita. Datorita acestui lucru, ceasul este in editie limitata de 30 de bucati.

Carcasa este din aur alb sau roz, de 40 de mm.  Mecanismul este unul automat, cu calibru UN-815, este certificat de COSC si are o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Ceasul are o rezistenta la apa pana la 50 de metri. Geamurile, de pe spate si fata sunt din safir anti-reflexie. Cureaua este din piele de aligator.

Brandul a depus o munca deosebita pentru a crea acest ceas, care nu numai ca este plin in detalii minutioase, dar pastreaza atat prin liniile subtile, cat si prin cadran, tradtitiile companiei si arta cu care ne-a obisnuit de-a lungul anilor.

25 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu