Un ceas de 1.65 milioane de la Richard Mille

SSalonul International de Orologerie de la Geneva s-a incheiat, iar odata cu ea s-au incheiat si prezentarile noilor modele pentru anul 2012 a celor 18 branduri high-end. Una din prezentarile care a atras foarte mult atentia vizitatorilor saptamana trecuta a fost a celor de la Richard Mille cu modelul  RM056 split-seconds chrono tourbillion care costa nici mai mult nici mai putin de 1.65 milioane de dolari.

Un lucru care se observa la prima vedere este carcasa, construita in intregime din safir. Probabil in realitate se vede mult mai bine pe mana, neavand un contrast care sa atraga atentia ci se combina cu orice culoare din spatele carcasei. Ca functii, numele modelului le insira pe cele mai importante: split-seconds, chronograf si tourbillon.

Avand in vedere pretul, ceasornicarii au anuntat ca vor face 5 astfel de ceasuri. Odata cu acest anunt s-a specificat si faptul ca sunt deja rezervate. In timp de criza aceste ceasuri par a fi o investitie destul de serioasa.

Timpul se pare ca inseamna bani.

23 January   by | 2 comentarii | Branduri:

Comentarii

Pingback Cranii si oase de la Richard Mille | 10 si 10 (25-01-2012 ; 10:52 am) #

[…] langa ceasul cu carcasa de safir, am mai observat la SIHH un ceas de la Richard Mille, cu un mecanism mai simplu si mai ieftin. […]

Pingback Richard Mille La Grand Prix d’Horlogerie | 10 si 10 (11-09-2012 ; 1:02 pm) #

[…] de cei de la Richard Mille nu credem ca e cazul. Brandul a trimis la Geneva urmatoarele modele: RM 056 Tourbillon Split Seconds, RM 052 Tourbillon Richard Mille Skull, RM 055 Bubba Watson despre care am discutat mai demult si […]

Scrie un comentariu