Chopard XP Skeletec

CCei de la Chopard au lansat ceasul XP Skeletec, care este un nou model sofisticat din linia XP. Desi brandul a creat multe modele de aceasta natura, cu cadran deschis, acum, ceasornicarii de la Chopard au mai avansat, construind un model care nu numai ca expune un mecanism performant, dar este si printre cele mai subtiri ceasuri skeleton.

De-a lungul timpului am discutat despre foarte multe ceasuri create de Chopard, dar se pare ca modelul  XP Skeletec imbina cel mai bine tehnica moderna cu traditile brandului. Multi vizitatori de la BaselWorld au fost placut impresionati de eleganta de care da dovada, dar in acelasi timp au apreciat si maiestria ceasornicarilor care l-au creat.

Mecanismul L.U.C 96.17-S este printre cele mai subtiri mecansime skeleton create de Chopard. Este unul automat, cu o frecventa de 4 Hz si o rezerva de energie de aproximativ 65 de ore. Aceasta rezerva este datorata unui sistem propriu, care consta in combinarea a doua casete arc coaxiale. Placuta principala este ornata cu motive Cotes de Geneve pe partea dinspre cadran. Dupa ce toate componentele au fost aranjate, mecansimul a ajuns sa aibe un diametru de 27.4 mm si o grosime de 3.3 mm. In ceea ce priveste carcasa, aceasta este din aur roz, are o diametru de 39.5 mm si o grosime de 7.13 mm. Pe langa cele doua geamuri din cristal de safir, ceasul mai are si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Curea din piele de aligator se inchide cu o catarama din aur roz si da o continuitate elegantei ceasului.

Desi cadranul este deschis, nu pare da deranjeze prea tare la citirea timpului, lizibilitatea fiind sporita de contrastul dintre indecsi si placuta.

2 April   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu