HUBLOT rosu la Only Watch

NNu le-a fost greu celor de la Hublot sa aleaga ce model unic pe care vor trimite anul acesta la licitatia caritabila din Monaco. Acum aproape o luna au prezentat un nou model de diver: Oceanographic 4000. Acesta este un model simbolic, care a fost creat pentru a impinge limitele rationalului si posibilului. Pentru crearea sa, ceasornicarilor de la Hublot le-a luat 18 de luni de cercetare, perfectionare si testare. Numele este preluat de la Muzeul Oceanografic din Monaco, cu care Hublot a semnat un parteneriat, sustinandu-le misiunile stiintifice. Dupa cum ne putem da seama si din nume, acest model este rezistent la 4000 de metri adancime.

Au luat acest model si i-au dat o noua infatisare, ce va fi foarte apreciata de colectionari. Si pentru Hublot acest model este unic, dupa cum au anuntat intr-un comunicat de presa: „Oceanographic 4000 este unic pentru celelalte modele care vor urma dupa el, unic pentru ceea ce poate sa faca”.

Mecanismul acestui model este unul automatic, creat chiar in atelierele companiei: HUB1401. Este alcatuit din 180 de componente, are 23 de jewels si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Butoiasul are un arc „regandit”, iar podurile sunt polisate. Carcasa de 48 de mm este din fibra de carbon, iar bezelul este acoperit cu PVD. Pe cadranul negru gasim toate celelalte elemente de culoare rosie, cu indecsii si indicatoarele acoperite cu Superluminova, pentru a putea fi citit chiar si la cele mai mari adancimi. Pentru a completa acest contrast intre negru si rosu i-au atasat o curea din piele de aligator de un rosu aprins.

Un model interesant, unic pentru cei care il considera, dar totusi, trebuie apreciata rezistenta de 4 000 de metri adancime, aceasta calitate nefiind prea des intalnita.

2 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu