Ulysse Nardin Caprice Panda

UUlysse Nardin prezinta un nou model, adresat femeilor. Caprice Panda este un ceas care pare sa se adreseze mai mult copiilor datorita desenului de pe cadran. Totusi, acest ceas este o bijuterie, iar pentru realizarea ei au fost depuse foarte multe ore de munca manuala.

Din punct de vedere simbolic, Panda reprezinta puterea si misterul, el fiind o combinatie de extreme: este mare si solid, dar bland si pasnic. Pe acest concept s-a bazat si brandul, vazand in el puritatea si delicatetea feminina. Carcasa, de 34 x 35 mm, este in totalitate din aur alb si este rezistenta la apa pana la 50 de metri. Cadranul este decorat cu diamante albe si negre, si infatiseaza doi ursi Panda, mama si puiul care se infrupta din gustarea lor preferata, bambusul.

Mecanismul este automat, cu o rezerva de energie de 42 de ore. Rotorul este din aur peste care sunt presarate diamante. Diamantele se regasesc si pe bezel.

Acest model plin de viata, colorat si elegant, reuseste sa imbine puritatea copilariei cu eleganta feminina. Ceasul este in editie limitata de 28 de piese.

19 July   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Sfantu’ (19-07-2011 ; 3:59 pm) #

:)) Le cumparam copiilor asa ceva sa il dea pe o inghetata la gradinita

Scrie un comentariu